Pár tipů jak spolehlivě pozlobit páníčky.

17.09.2013 20:59

1.       Najděte na zemi tu největší ňaminku (např. mrtvé zvíře, výkal, zvratky). Ve chvíli, kdy se páníčkové nedívají, vezměte pochoutku do tlamy. Pokud se podívají, přestaňte žvýkat a tvařte se, že nic nejíte. Pokud se k Vám rozejdou se slovy: „fuj, ty odporný prase, cos to zase sežral“ utíkejte a přitom se pokuste ukořistěnou pochoutku spolknout na jeden hlt.

2.       Vyčkejte na chvíli, kdy jdete s páníčky ven. Až budou před vámi, rozběhněte se a skočte. Pokud se vám podařilo zasáhnout cíl, uslyšíte pravděpodobně: „to snad není možný, to už je několikátej svetr, kterej si mi roztrhnul. “ Paničkám vadí, že skáčete na jejich falešnej kožich o dost víc než páníčkům, takže cíl je jasnej.

3.       Pokud jdete na procházku a dají vám vodítko, chyťte si ho do tlamy a držte.

4.       Uprostřed procházky se zastavte a kňučte a odmítejte chodit. Když vás vezmou do náruče a nesou, povolte všechny svaly a kochejte se krajinou. Bohužel tento tip s přibývající váhou přestává fungovat.

5.       Má osobní specialita. Když se otevřou dveře od auta a páníčkové chtějí, abyste nastoupili, předstírejte, že je to příliš vysoko a čekejte, až vás dovnitř položí. Ve chvíli, kdy ale nastupovat nemáte, využijte otevřených dveří a vyšplhejte až na místo řidiče. Tam si můžete zkusit řízení automobilu. Pokud máte špinavé packy, je zábava větší. Musím ale říct, že tohle zlobení páníčkům nevadí a vždycky z toho mají děsnou legraci. :)